Close

Bacimycin i rumpa

Bacimycin skal jo kun brukes ved sårinfeksjoner og inneholder antibiotika så jeg ville vel ikke brukt den til står stump. Lurer på om jeg kan bruke Bacimycin salve i rumpa og i underlivet, da jeg f. Ta noen dæsjer i en balje med vann og sett deg med rumpa oppi. Datteren min på uker er utrolig sår i rumpa, og vi vet snart ikke hva vi skal gjøre. Hun har avføring svært ofte; så ofte at vi ikke ser råd for å . Du kan for eksemel kjøpe Bacimycin på apotek uten resept. Jeg har en siberian husky tispe på år som fikk en rift ved rompa for et par. Har pudret det med Bacimycin som behandler infeksjoner i . Det er råtte dumt å drive å bruke antibiotika(bacimycin) når du ikke selv.

Det blør ganske kraftig fra rumpa hennes, og jeg er nervøs. Blir det betent prøver man med Bacimycin. Så ingen sår på han, men han hadde masse bæsj i rompa.

Noen ganger klør det sikkelig fært i rompa. Bufretnoen ganger klør det sikkelig fært i rompa, også når jeg tar jeg fingeren inn i rompa, og da er det noen slaks hvite larver på fringeren min. I ungdommen (ca år) tryna jeg på rollerblades, hadde ikke hud på av beinet, opp til rumpa. Herpes i underlivet kommer av et virus som spres ved sex. Herpesviruset kan gi kviser og blemmer på kjønnsorganene, men du kan ha det uten symptomer.

Bacimycin og legge den over hele såret og litt utover sidene. Kroppsvekta skal plutselig holdes oppe av bare beina, i stedet for av armene, rumpa og beina. Klorheksidin og bacimycin er greit å bruke på rotte, og antagelig gror han. Sår på magen oppfatter jeg som mer alvorlige enn sår på rumpa i . Typisk menn skal ikke vise rumpa til noen lege. Et tynt lag Bacimycin (reseptfri sårsalve eller pulver på apotek) er med på å forhindre infeksjoner etter flåttbitt.

Det ble kurert med flere doser Bacimycin – vår favorittsalve på tur! Sanne mistet balansen og falt bakover i snøen med rumpa bar da hun .