Close

Amme med melkeblemme

Hvit prikk på brystknoppen (melkeblemme). Lecitin kan kjøpes på helsekostbutikker og er helt ufarlig å bruke under amming. Tidligere ble kvinner rådet til å amme ofte for å unngå spreng, samt pumpe eller melke ut litt etter ammingen,.

Jeg fikk for en uke siden smerter under amming på begge bryst. Siden babyen min hadde trøske i munnen, startet vi begge med . Melkeblemme – Amming og flaske – Forum – Klikk.

Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juni 2013BufretLignende14. Mitt barn er dager gammelt og ammingen begynner å bli godt etablert, men på kve. Det har vært litt svie når jeg har ammet, men aldri så jeg har gruet meg til å amme.

Ikke dytt brystet unna barnets nese mens du ammer. Dersom dette er nødvendig for at barnet skal få puste, så er ammestillingen feil. Ammehjelper Ingebjørg Finnesand skriver på Ammehjelper-bloggen på Babyverden.

Vi har fått tillatelse til å publisere innleggene på . Jeg er sår i brystet, det er vondt å amme. Brystet er ikke rødt og jeg føler meg ellers bra, ingen tegn til betennelse. Det er ofte hvit, klar eller gul, og kan være svært smertefullt for amming mor. Det finnes en rekke årsaker til melk gnagsår inkludert oversupply, låsen problemer, . Det starter med at det plutselig er litt vondt å amme, så blir det vondere og vondere utover dagen, kan også gå til dagen etter. Jeg valgte å slutte å amme datteren min på mnd pga tette melkeganger. Muffetsnupp: Vet du, jeg satt faktisk en lørdagskveld og gråt.

Sendte en melding til Ammehjelpen på Mail . Dette kan vare i flere timer etter amming, det kan også gjøre litt vondt under. Dette bildet som viser en melkeblemme (den hvite prikken) ble ikke akseptert. Vi tillater absolutt amme-bilder og ber om unnskyldning for de . Jeg har mest trolig fått noe som heter melkeblemme, og det gjør vondt!

Skulle amme C i natt, men det gjorde bare groteskt vondt og jeg bet i . Oppdaget akkurat at jeg har en melkeblemme på puppen.