Close

Zymelin nesespray gravid

Bruk av andre legemidler sammen med Zymelin. Det med og bruke nesespray under svangerskapet er meget omdiskutert. Zymelin kan brukes under graviditet i terapeutiske doser og det . BufretLignendePå denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om graviditet som vi har fått inn til våre. Er det slik at jeg ikke skal bruke vanlig nesespray når jeg er gravid? Kan brukes under graviditet og amming i terapeutiske doser.

Er blitt sikkelig forkjøla og holder på å bli gal. Zymelin sa legen min at jeg kunne ta når jeg er gravid. Gynekologi og graviditet – Doktoronline – Forumforum. Zymelin er såvidt meg bekjent eneste gravide-godkjente nesespray. Når man bruker nesespray over lang ti så blir man avhengig av det, . Jeg vet at som gravid skal man helst ikke bruke det, men at hvis man. Hvor lang pause må man ha fra nesesprayen før man kan begynne med den igjen?

Den heter Zymelin, og inneholder andre virkestoffer enn otrivin . Se hvilke medisiner du som gravid kan og ikke kan bruke her.