Close

Vondt når jeg puster dypt inn

Man kan altså ikke ha vondt i selve lungen. Kjenn etter om smerten øker på når du trekker pusten dypt. Det stikker på venstre side når jeg puster inn, noe som er svært ubehagelig.

Det at det er vondt når du trekker pusten dypt, taler i retning av muskulære smerter. Send inn ditt spørsmål til Brynjulf Barexstein. Ved lungesykdommer vil det oftest også være hoste og tung pust samtidig; Det er også typisk at ved muskelsmerter tåler man fysiske . Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn.

Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn eller hoste er vanlig. Det begynner ofte når jeg puster dypt inn, for eksempel ved en gjesp, og deretter stikker det hver gang jeg puster inn. Er jo ikke noe behagelig akkurat, blir litt . Av og til får jeg noe slags sting i brystet når jeg skal puste dypt inn, det er skikkelig ekkelt, vondt og ubehagelig, og jeg skjønner ikke hva det . Men fortsatt gjorde det vondt i lungene når jeg trakk pusten dypt.

Smertene forverres når man trekker pusten dypt eller hoster. Men pasientene kan også klage over tung pust i og med at pustebevegelsene er smertefulle. Vondt i venstre skulder, og når jeg puster dypt inn. Jeg er en gutt på år og jeg har hatt noen plager de .

Kjenner det godt når jeg puster godt inn og spesielle vinkler er. Jeg klarer ikke engang å gjespe normalt – innpusten blir liksom klippet av. Dype yoga pust og avslapping har hjulpet meg en del, men det fester det seg fort igjen. Får ofte veldig vondt der når jeg er ute å går. Jeg klarer liksom ikke puste ordentlig og derfor må jeg trekke pusten dypt av og til, men det gjør så JÆVLIG vondt at jeg nesten ikke klarer. Nå har jeg plutselig vondt for å trekke pusten når jeg puster med brystet, ikke magen.

Kjenner det stikker ganske dypt, det er skikkelig INNI kroppen :p . KortfattetHar i perioder vondt på venstresida av brystet ved utpust og innpust. Luften hindrer lungen i å utvide seg når pusten trekkes inn. For de som tenker, brystet gjør vondt når du puster dypt, la meg fortelle deg at dette er noe som ikke bør overses.

Varmebehandling brukes for å gi en dyptvarmende effekt på det aktuelle området, . Men etterpå var det litt vondt å puste inn, men ble helt borte etter min. Merkes når jeg puster dypt, men også ved vanlig pusting.