Close

Vondt i magen når jeg tisser gravid

Når jeg må skikkelig tisse, blir jeg helt øm i hele livmor-området og når jeg sitter på do tar det liksom litt tid før jeg klarer å få noe ut. Vondt i magen rett etter at jeg har tisset. Så går det vekk, men så kommer det tilbake når jeg tisser igjen!

Jeg fikk en stund ganske vondt i blæra når jeg tisset mye, akkurat som om blæra hadde blitt alt for full. Jeg får litt smerter nederst i magen når jeg tisser og det er lenge siden sist. Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer og.

Når det gjelder ryggplager, er det som oftest de som har ryggvondt fra før,.

Er jo operert for endometriose på blæra da. Du føler deg kanskje trøtt og slapp og løper oftere på do og tisser. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen. Jeg er redd jeg kan være gravi at det er derfor jeg har vondt i nedre del av magen. Gjør vondt når jeg presser, og når jeg tisser. Jeg kjenner murrende smerte nederst i magen, like ovenfor kjønnet,.

Tisser hun hyppig (mer hyppig enn ellers i graviditeten)? Når den blir større merkes det ofte som mensmurringer nederst i magen. Magen blir helt har og kan holde seg slik i alt fra noen sekunder .