Close

Vondt i lungene ryggen

Jeg kjenner smerter i lungene (På ryggen) mest på høyre side når jeg puster inn og ut, dette har nå vart i nesten en uke. Men fortsatt gjorde det vondt i lungene når jeg trakk pusten dypt. Jeg kjenner ubehag i ryggen på begge sider, kjennes stiv og støl ut, det er .

Smerter i, på eller bak lungene kan ha ulike årsaker. Jeg gjorde også, og jeg har i tillegg smerter i lungene også sterke smerter i ryggen min. Når en person puster inn virus eller bakterier som angriper lungene,. Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn .

Smerter mellom skulderbladene og brystsmerter – Helsegruppen. BufretSmerter i øvre del av ryggen mellom skulderbladene rammer svært mange av oss. Har takvise smerter i det området av ryggen jeg anslåt til å være nedre lungedel, på begge sider.

Noen tanker om hvorfor jeg har vondt i lungene? I noen tilfeller kan det være vanskelig for deg å skille mellom smerter som skriver seg fra brystveggen og smerter som kommer . Men igår oppdaget jeg at jeg har litt vondt i ryggen, men bare hvis jeg hoster. Har man vondt foran eller bak når man har lunge.