Close

Vondt i låret når jeg går

Vondt i låret kan forårsakes av muskelstrekk, nerveirritasjon i rygg eller sete. Når smerten er dempet, da er det nødvendig å luke ut årsaken til problemet. Kiropraktisk behandling går i hovedsak ut på å gjenopprette bevegelse og .

Det er også ømt og stramt, og verker langs høyre side av låret;til omtrent cm. Litt vondt når jeg går, og når jeg strekker ut, bøyer til siden. Hei, Jeg har store smerte på fremside lår, på utsiden.

Smertene kommer når jeg skal løpe fort, reise meg opp . Særlig når jeg går i nedoverbakker får jeg skikkelig vondt i lårene, kan vel egentlig si at smerten er jevnt fordelt i hele muskelen på fremsiden . Svangerskap og fødsel › Komplikasjoner og plagerBufretLignende7. Verst er det når jeg går, men jeg kjenner det fortsatt om når jeg setter meg ned. Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm-. Mange klager på smerter både når de går og når de ikke beveger seg. Hofteslitasje gir smerte i lysken og det er vondt og vanskelig å rotere hoften utover. En akutt muskelskade i lår eller legg oppstår når fibre i muskelen forstrekkes.

Heldigvis er de fleste skader beskjedne og går fort over av seg selv, men av . Elsker å gå turer,jogger også en sjelden gang.

Ofte nevner pasientene at det kan gjøre litt vondt i starten, når de begynner. Går de veldig langt kan plagene komme tilbake igjen på slutten. Det er ikke alltid lett å finne ut nøyaktig smertekilden som gir opphav til smerter i ryggen, i setet, i hoften, i lysken eller ned i låret.