Close

Vondt i korsryggen gravid uke 39

Er i dag 39+ har hatt masse kynnere under hele svangerskapet, men. Hadde to skikkelig vondter i korsryggen for halvannen uke siden,. Om det er tegn på nært forestående fødsel eller om jeg bare er lei av å være gravid vet jeg ikke.

Hadde natt til mandag denne uken og på morgen veldig vondt i korsrygg, så fikk en. Hei Jeg er gravid i uke og har den siste tiden opplevd milden smerter i . Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen. Jeg er gravid i uke 39+ og har termin desember.

Pluss vondt mellom beina(?) og så lurer jeg på om litt av slimproppen har. Høres ut som jeg bare synes det er kjedelig å gå gravid. I natt våknet jeg kl halv fire av intense smerter i korsryggen og sildring i høyre lår. Har et spørsmål til dere soim har født før:) Jeg er nå i uke 3 har termin om.

Kjenner det i hele underlivet, bakover til rumpa og i korsryggen, med kynnere samtidig. Sånn hadde jeg det de siste to ukene av svangerskapet. Men det er liksom ikke vondt _nok_ til at jeg tar det helt alvorlig. Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden.

Jeg hadde murringer og nedpress, men det var ikke særlig vondt, bare litt ubehagelig. For når jeg ligger så får jeg sånne smerter i korsryggen. Har ikke hatt tegn på UVI hos legen, var der for under en uke siden, svir ikke når jeg . Harde kynnere, stikk i magen etter sexinnlegg10. Terminklubber › Termin i november og desemberBufretLignende24.

Det som er tingen er at når jeg skulle ta på meg genseren før jeg skulle gå, fikk jeg skikkelig vondt i korsryggen! Veldig rastløs, men blir fort sliten i ryggen og i beina.