Close

Vondt i brystet høyre side

I tillegg til de indre organene i brystet består brystkassen også av ribben og mange muskler som ligger i flere lag mellom ribbene og utenpå brystkassen. Det er ikke like vondt hele tiden, men kjenner hele tiden at det er der,. SMERTER I BRYSTET: Brystsmerter arter seg forskjellig ut fra årsak.

Her sitter smertene gjerne under høyre ribbeinsbue, men kan stråle opp . Jeg har hatt smerter i høyre side av brystet i over en uke nå. Jeg kjenner det bare på en plass under ribbene ved høyre brystvorte. Akutte smerter i høyre bryst kunne si å gjøre en endring i din livsstil eller å.

Brystsmerter betegner smerter som oppleves å komme fra brystet,. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Gallesteinsanfall gir ofte plutselig innsettende smerter i høyre side av magen under ribbensbuen.

Kan også gi opphav til smerter strålende ut i . Jeg kan ikke le fordi da er det vondest, og er kjempe vondt når jeg . En del vil si at det ikke gjorde vondt, men at det kjentes mer som et press eller at brystet ble klemt sammen.

De siste dagene har jeg oppdaget smerter i høyre bryst. Har vondt på begge sider og midten på bryste,nedover til magen. Smerter i brystene kalles mastalgi og er svært vanlig hos kvinner. Det er normalt at brystene føles ømme til bestemte tider, slik som rett før menstruasjon og tidlig . Jeg hadde en liten fest her om dagen, der jeg fikk i meg litt alkohol.

Etter en stund så fikk jeg ille vondt i brystet. Her vil smertene stråle fra høyre side av brytet og bak til høyre skulder, . Når brystsmerter du føler smerte i midten av brystet, på venstre eller til. Jeg har siden ukene av smerte på min høyre brystet, spesielt når . Noen får også hoste eller en følelse av bevegelse og surkling i brystet. Smerte og annen ubehagsfølelse i brystet er en vanlig, viktig og noen ganger vanskelig problemstilling.

Oftest akutte smerter i øvre høyre del av abdomen, gjerne etter måltid. Eventuelt redusert toraksbevegelse på affisert side. Har de siste månedene vært plaget mer og mer med vondt i brystet når jeg puster inn.

På venstre side kommer det noen ganger en stikkende følelser. Stress påstår dem, reelle hjerteproblemer gjør visstnok vondt midt i brystet og ikke på siden.