Close

Vondt bak øynene

Har de siste dagene hatt en plagsom smerte bak øynene. Det føles som press bak øynene, og kan også oppleves som vondt i nakken faktisk! Også har jeg fått lokale smerter rundt i hodet. De virker som de kommer anfallsvis, og det . Det er vondt men det er ikke kraftige smerter.

Det innebærer vanligvis en høy spenning i øyet muskler, muskel spenning hodepine, migrene, . Da jeg ble syk hadde jeg en intens smerte bak høyre øye,det var konstant og var verre ved bevegelse av øyet.

Komplett Symptomliste ME (punktvis oversikt). Symptomer i hodet, noen som har det likt? TV › underholdning › god-morgen-norgeBufretLignende27. Enkelte opplever smerte i eller omkring øynene. Hodepine bak øynene er et vanlig problem blant mange.

Jeg fikk plutselige, takvise smerter inne i hodet, på et punkt litt bak høyre øye da jeg la meg på lørdag. Første jeg la merke til var svimmelheten, tung i hodet, vondt i øynene og hodepine. Fikk først høre fra legen det var bihulebetennelse og fikk .