Close

Vonde hemoroider etter fødsel

Vonde hemoroider skrevet i Mammas kropp: Vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg fødte mitt første barn for tre uker siden og har etter det vært plaget med det jeg sterkt går ut i fra, er hemoroider. I svangerskap og etter en fødsel kan det oppstå hemoroider.

Hemoroider er ufarlige, men kan være svært plagsomme og smertefulle. Jeg har født et barn denne uken, og i den forbindelse fått hemorider. De første to dagene etter fødselen var ikke dette noe særlig plagsomt. HASTER – sinnsykt ond hemoroideinnlegg6. Gravid › Helse › SvangerskapsplagerBufretLignendeDisse utvides for å gi blodet plass, og vi kan få en vond sirkel. Ofte forsvinner hemoroide-plagene av seg selv etter fødselen, for andre blir operasjon løsningen . Jeg fikk et par hemoroider etter fødselen nå, de fikk jeg ikke til å dytte inn igjen fordi de satt helt i kanten.

Er det bare jeg som har blitt plaget av hemoroider etter fødselen? Om det er noen andre der ute; hvordan ble du kvitt dem? Har dere noen gode råd for å få bort hemorider etter fødsel? Den er ikke von men den blør litt iblant og jeg føler.

Store forandringer skjer i kroppen din de førte uker etter fødselen. Barselkvinner som har hemoroider og smerter i underlivet kan oppleve .

Hemoroider er vanligvis ikke farlig, men det er veldig smertefullt. Rett etter fødsel har kvinner nok å gjøre, og problemer med hemoroider er det siste man .