Close

Vond lukt i underlivet etter samleie

Lukter reke her også etter utveksling av kroppslige væsker. Vet ikke hvorfor jeg heller men antar det kan ha noe med kompabiliteten med . Etter samleie får jeg en vondt lukt i underlivet i 2-dager.

Det minner om lukten ved bakteriell vaginose, men er det ikke litt rart at det bare . Vond lukt i underlivet etter sex – Seksualitetinnlegg27. STINKER plutselig – Kropp og helseinnlegg12. Vond lukt nedentil i forbindelse med samleie er et uspesifikt.

Etter behandling kan det være lurt å forsøke å holde PH i skjeden under ved . Jeg tenker at den lukten du kjente kom fordi du ikke hadde dusjet etter sex. Så dersom du fortsatt kjenner vond lukt fra underlivet ditt, bør du gå til legen din . Sopp lukter riktignok ikke fisk, hvis sopp lukter vondt så har det en annen. LUKT: Det er vel ingen som liker tanken på at andre skal synes at vi lukter vondt, uansett hvor på kroppen den måtte komme fra. Dette gir ingen synlige tegn på betennelse, men kan kjennetegnes ved at utfloden gir en ubehagelig lukt – ofte etter samleie.

Når sambo og jeg har hatt sex og jeg legger meg til å sove med godsakene inni meg, oser det en slags salmiakklukt av meg neste dag. Dama lukter vondt nedentil – posted in Helse: Dama mi lukter vondt. Hun lukter faktisk selv om vi har dusja et par ganger daglig etter sex også .