Close

Vanvittig dårlig ånde

Jeg har en liten hund med helt vanvittig dårlig ånde. Noen dager er den så dårlig at jeg nesten ikke orker å kose med hunden. Saken er at mannen min har så innmari dårlig ånde.

Min sønn på år hadde VANVITTIG dårlig ånde, det var helt ektremt,greide nesten ikke . Det er mange som har dårlig ånde, veldig mange av egen erfaring,. Alle som fjerner mandler eller falske mandler får vanvittig dårlig ånde. Jobber med det og noen ganger får jeg helt bakover sveis når jeg går inn .

BufretJeg har en hannhund valp på måneder som i det siste har fått en vanvittig dårlig ånde. Ja det er til tider så ille at man kan tro at den skal høre hjemme i . Dårlig ånde skyldes i de aller fleste tilfellene forhold i munnhulen. Jeg har en hannhund valp på måneder som i det siste har fått en vanvittig dårlig ånde. Svar på denne tråden, Canis diskussionsforum – Åbent forum.

I can train ANY behavior that the animal is . Jeg var med Lord Halifax da han var på visitt hos ham i 1937. Han hadde grusomt dårlig ånde og fjertet hele tiden.