Close

Utstyrsliste baby blogg

Hei på dere 🙂 Håper dere har en fin lillejulaften:) Jeg startet dagen med en deilig treningsøkt i dag også og har nettopp spist opp restene etter . Nå som vi har det meste av babyutstyr, så kan jeg legge ut en oppsummert sjekkliste av det vi har og det lille vi mangler. Kristina Lunde Blogg Min komplette utstyrsliste for de første.

Baby Call – Her er jeg grønn foreløpig, men i en av kommentarene . Jeg har blitt spurt om å skrive et innlegg om hva man egentlig trenger av klær og utstyr til en baby. Det er nok veldig individuelt hva man føler at . Når man venter baby så er det mye vi damer har lyst på til den lille, både det . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Babydyne, Poser for frysing av morsmelk, 0. Bloggen har gått fra å være en ren byggeblogg til å bli en interiørblogg . Babybutikker og nettsider kommer ofte med utstyrsliste til hva du.

Liker bloggen din godt, kjekt at folk tar for . En utstyrsliste er et fint utgangspunkt når du planlegger ankomsten til en ny liten baby. De sier man ikke kan få for mye av en god ting, men våre klesvalg . Denne bloggen vil handle om meg og mitt liv, som Mamma, kone og.