Close

Utslett etter barbering legger

Utslett på leggene etter barbering, det klør! Skravlesiden: De første gangene det skjedde trodde jeg jeg hadde fått noen insekter i . Jeg får nupper både på legger og ved bikinilinje etter å ha fjernet hår.

Det du beskriver er hårrotsbetennelse og inngrodde hår etter barbering. Det kan også danne seg et kvise-liknende utslett. Det er overfladiske og dype hårrotsbetennelser som kan oppstå etter barbering. Hver eneste gang jeg barberer leggene mine så får jeg kraftige utslett som svir og klør noe helt grusomt, .

Har alltid opplevd å få røde prikker på leggene etter barbering, men nå i det siste har det blitt mer utslett-aktig og det klør noe helt grusomt. Hårrotsbetennelse: Småprikkete og kviseliknende utslett sentrert rundt hårene. KontaktekseEksem som skyldes noe som er i . BARBERING OG VOKSING: Mange kvinner er plaget med inngrodde hår.

Desinfiser høvelen etter bruk med et antibakterielt middel for å sikre hygienen. Er det farlig om man får røde prikker i underlivet etter barbering? Jeg legger ved vårt standardsvar om barbering.

Men etter mange år med slitsomme utslett etter barbering, fant jeg ut.