Close

Ulcerøs kolitt blogg

JEG ER KJEMPELEI MEG: Lene Alexandra Øien beklager seg på bloggen etter hun kalte diagnosen Ulcerøs Kolitt for en livsstilssykdom. For dere som er nye på bloggen så har jeg hatt ulcerøs kolitt siden jeg var 1 jeg har vært inn og ut av sykehus og slitt med mageproblemer, . UC står for Ulcerøs kolitt, som på norsk er mer kjent som kronisk tykktarmbetennelse. Jeg fikk diagnosen Ulcerøs kolitt for tre år tilbake, og tenkte jeg kunne dele noen erfaringer med andre som lever med det samme.

Ulcerøs kolitt, trenger hjelpinnlegg23. Se den korte infofilmen som er utviklet av Helse Stavanger, LMF og .

For de som ikke har lest den bloggen jeg hadde før, kan jeg informere om at jeg. Ulcerøs Colitt er en betennelse i tykktarmens slimhinne som . Kjære Lene Alexandra Øien… Dette er ikke ok! Jeg har registert dine innlegg på bloggen som omhandler din ”diagnose” Ulcerøs kolitt.

Det er sånn med oss som har disse sykdommene som ulcerøs kolitt, at mye av plagene sitter. Jeg jobber med det, men vil ikke skrive om det på bloggen. Denne bloggen er et prosjekt laget i forbindelse med faget kommunikasjon i sosiale. Man referer gjerne til morbus crohns og ulcerøs kolitt som inflammatoriske . Bloggen handler om fordøyelsessykdommer og er opprettet i. I og med at jeg selv har ulcerøs kolitt er det denne sykdommen jeg kan skrive .