Close

Ubeskyttet samleie uten utløsning

Er det sikkert for oss og ha ubeskyttet sex når han ikke får utløsning? Hadde ubeskyttet sex rundt eggløsning, men han hadde ikke ordentlig. Det er nok teoretisk mulig å bli gravid uten at mannen har hatt utløsning i skjeden. Det kan også ligge sædceller i urinrøret mellom flere samleier.

Det kan komme litt blank væske før selve utløsningen. Jenta kan med andre ord bli gravid selv om dere ikke har samleie akkurat den dagen. Det finnes også en nødprevensjon som kan tas til og med døgn etter ubeskyttet samleie.

Jeg har sex uten kondom å jeg går ikkje på p piller eller noe men han har aldri komt . Et teit spørsmål, men går det ann å bli gravid selv om mannen ikke får utløsning? Har hatt ubeskyttet sex rundt el, men mannen min har ikke fått . Kjæresten og jeg hadde samleie uten kondom, i tidsrommet hvor jeg. Såkalte sikre perioder er dager man kan ha ubeskyttet sex uten at man. Samleie hvor gutten trekker seg ut av skjeden før han får utløsning . Hatt sex med kjæresten ganger uten prevensjon, alle gangene var på 2.

Han fikk ikke sædutløsning inni meg, men er sjansen for graviditet der enda? Altså vi har samleie alt fra min til timer uten noe form for beskyttelse, men vi(les han). I teorien kan du godt bli gravid uten at mannen har utløsning.