Close

Tørr og sår hud rundt øynene

Nå i det siste etter sommeren har jeg begynt å få veldig tørr hud rundt øynene og det klør veldig, av og til flasser litt hud av. Svidde gjorde det også, også var jeg så tørr og rød og sår og skrukkete. Eksem rundt øynene Jeg er plaget av eksem rundt øynene for tiden. I august 20begynte jeg derimot å få tørr hud under øynene som dannet et flass lag etter en uke.

Allergisk Kontakteksem skyldes en allergi mot et stoff huden på øynene eksponeres for. Ved eksponering får man ofte hevelse i huden, rødhet, skjelling og noen . Dråpene gjorde huden enda tørrere, og i tiden etterpå har jeg slitt med svært sår og tørr hud rundt øynene. Det kan iblandt bli eksem på øyelokk og rundt øynene på grunn av følsom hud eller på grunn av sterke påvirkninger av huden. Huden rundt øynene, som er et av de mest sensitive områdene i ansiktet,.

Jeg har fått så tørre øyne at jeg ser ut som Valebrok når jeg står opp! Den tørre huden kan flasse og klø, og bli rød og irritert. Det kan føles grov og rå, slik at huden rundt øynene dine til å hovne opp og bli sår.

Kan brukes på sår og irritert hud rundt øynene, for eksempel i forbindelse med allergi.