Close

Tørr hud rundt øynene

Nå i det siste etter sommeren har jeg begynt å få veldig tørr hud rundt øynene og det klør veldig, av og til flasser litt hud av. Eksem rundt øynene Jeg er plaget av eksem rundt øynene for tiden. I august 20begynte jeg derimot å få tørr hud under øynene som .

Svidde gjorde det også, også var jeg så tørr og rød og sår og skrukkete. Huden rundt øynene, som er et av de mest sensitive områdene i ansiktet,. Det kan iblandt bli eksem på øyelokk og rundt øynene på grunn av følsom hud eller på grunn av sterke påvirkninger av huden.

Høsten både 201 20og 20har jeg blitt gradvis mer plaget av tørr hud særlig under munnen, leppene og rundt øynene.

Huden rundt øynene er faktisk bare en tiendedel så tykk som huden på. Trenger du ekstra pleie rundt øynene, enten fordi du er ekstra tørr . Jeg har fått så tørre øyne at jeg ser ut som Valebrok når jeg står opp! Allergisk Kontakteksem skyldes en allergi mot et stoff huden på øynene eksponeres for. Ved eksponering får man ofte hevelse i huden, rødhet, skjelling og noen . Den er ihvertfall veldig god for tørr hud og kan brukes rundt øynene.

Nå bruker jeg kun en dagkrem fra nivea i ansiktet (vet det ikke er bra for huden, skal bytte i januar) og også rundt øynene og på øyelokket. Kan brukes på sår og irritert hud rundt øynene, for eksempel i forbindelse med allergi. Det ble antatt at eldre mennesker bare utvikle tørr hud rundt øynene og munnen, noe som fører til rynker, mørke ringer under øynene og fine linjer.

Hvis du er veldig tørr i huden i ansiktet, kan det være såkalt atopisk eksem – prøv da med. Tørr, flassende hud rundt øynene Huden rundt øynene er veldig delikat, og hvis det er tørr og flassende, kan det også være rød og irritert. Tørr hud er stram og kan føles ru og sår. Den flasser og klør lettere enn normal hud. Plages du med eksem, kan dette lettere blusse opp hvis huden blir for tørr. Det er bare på huden rundt øynene, ikke i selve øyet.

Har brukt den på øyelokkene da jeg fikk røde, tørre, kløende flekker. Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i. Dersom huden blir tørr, kan du ta på litt fuktighetskrem. Kortisonkrem frarådes å bruke rundt øynene, neseborene og munnen. For noen med mørke pigmenter rundt øynene kan kremer med.

Siden august har jeg fått gradvis mer kløe og svie rundt øynene. Samtidig som jeg fikk dette, har jeg fått tørr hud som konstant sprekker og .