Close

Tramadol mot tannverk

Betennelse rundt visdomstann, hjelper tramadol? Her er de beste tips mot tannverk når ibux ikke lengre fungerer. Har fått skikkelig tannverk, å får ikke kommet til tannlege før mandag.

Det eneste jeg vet funker er tramadol, men det er ytterst farlig for fosteret. Jeg tar normalt tramadol, men i tillegg tar jeg nå 2gr paracet tre ganger og en del voltaren og ibux. Det er tryggere å øke tramadol enn å ta så mye paracet ved siden av.

Hva er den effektive medisinen (reseptfri) mot tannverk?

Eventuellt alternative måter å lindre tannverk på. Jeg fikk for litt siden ibufrofen av lagen som smertestillende for tannverk imens jeg ventet på tannlege timen min, men disse funket ikke mot . Ingen smertestillende hjalp, verken ibux 600mg+ paracet, voltaren + paracet eller tramadol.