Close

Tannkrem på munnsår

Dropp tannkrem og andre utdaterte kjerringråd. Her er tipsene for deg som stadig plages av munnsår og vil gjøre noe med det. Jeg har hørt at det fungerer å smøre på litt tannkrem på munnsår.

Hva er det isåfall som gjør at det fungerer, og er det noen typer . Hvite munnsår – Allmennmedisininnlegg23. Kjerringråd fungerer – NRK Kultur og underholdning – Nyheter og. Klaus Sonstad hadde et munnsår som Miriam tok sitron på. Vanligvis har jeg ikke munnsår i mer enn et døgn da jeg har en mirakelkrem.

Jeg hadde en del munnsår før, men da jeg skiftet tannkrem til . Jeg fikk munnsår på fredag kveld på leppa. Jeg fikk en gang tips om at helt vanlig colgate tannkrem (Den røde) skulle . Som et middel mot munnsår kan man strø vanlig koksalt i. En sterk tannkrem kan faktisk funke, men selv har jeg kremen som Kakaskrev om som fåes i . Tannkrem hjelper ikke bare med å få tennene hvite og uten hull, det kan hjelpe mot munnsår også. Munnsold kan unngås ved bruk av tannkrem uten sulfat.

SLS er et såpestoff som er svært vanlig å bruke i tannkrem.

Merker at jeg begynner å få et munnsår på leppa. Hvis det er nødsituasjon og ikke har noe annet kan faktisk tannkrem hjelpe mot munnsår ;). Jeg begynner og få et saftig munnsår, eg ikke så deilig når helgen begynner og nimme.

Legg på tannkrem på munnsåret så tørkes driten ut.