Close

Syreskader på tennene bulimi

Anoreksi og bulimi har gitt smerter og skam. Johansson gir følgende råd for å minske risikoen for syreskade på tennene etter oppkast:. På de som har bulimi, hvilke tenner er mest utsatt for syreskader?

Er de synlige eller gjør de seg gjeldende ved svakere . De mest kjente spiseforstyrrelsene er anoreksi og bulimi. AnonymforuKan man få dekket deler av regningen hvis man skal bytte ut noen tenner? Tennene mine faller fra hverandre – Anonymforum.

Tannlegen sa ikke noe om det, bare at jeg ville trenge . Jeg har syreskader på tenna etter bulimi i år. Det har vært litt av og på, men nå har jeg ikke kastet opp på over et år. AVISA NORDLAND): Fire av ti unge har syreskader på tennene sine, etter for høyt inntak av brus og smakstilsatt vann. Jeg har selv hatt bulimi siden jeg var – virkelig alvorlig bulimi i om lag. Syreskader på baksiden av fortennene, samt munntørrhet, er noe av . Bulimi karakteriseres ved overspisingsperioder etterfulgt av oppkast, bruk av. Syren i oppkastet kan løse opp emaljen på tennene og endre tennenes farge.

Jeg var til tannlegen og fikk vite at tennene mine er helt ødelagt av syreskader så jeg. Bulimi gir store syreskader, munntørrhet gir økt tannråte.