Close

Syntocinon nesespray pris

Syntocinon nesespray skrevet i Amming og flaske: Jeg har fått meg dette og. Nesespray , Flaske av glass med spraypumpe. Dette er et reseptbelagt legemiddel og krever gyldig resept . Fikk kjøpt den sprayen idag, og som det står tok jeg ett spray (i hvert nesebor) min før amming.

Er det pga mine forventinger og stress som. Er det noen som har erfaring med Syntocinon nesespray? Har tenkt å prøve dette for å hjelpe utdrivningsrefleksen . Jeg fant de siste gangene frem en flaske med syntocinon nesespray som jeg fikk da jeg hadde mastitt, og brukte denne. Nesespray som stimulerer utdrivningsrefleksen. Syntocinon (inneholder oksytocin): Ved sterke smerter reduseres melkeutdrivingen. Nesesprayen kommer som et resultat av en fersk samarbeidsstudie mellom svenske og.

Samme handlekurv i samme butikk – til halv pris! Absorberes gjennom munn‑ og neseslimhinne. Gis intravenøst som langsom infusjon til induksjon av fødsel.

Gis som nesespray når indikasjonen er lettelse av . Syntocinon nesespray som letter melkeutdrivningen for mor ved amming.