Close

Svir når jeg tisser mann

Menn har sjeldnere urinveisinfeksjon fordi urinrøret er mye lengre, noe som beskytter mot infeksjon. Typiske symptomer er svie ved vannlating og gulgrønn utflo feber og noen ganger smerte og hevelse i store . Er det nødt til å være en kjønnssykdom hvis det svir når du tisser? Da tok jeg feil når det gjaldt Chlamydia. Dessuten kan man tenke seg at plagene betyr en urinveisinfeksjon. Det er vanlig som du beskriver med smerter når man tisser og en kort stund etterpå.

Det kan jo være en infeksjon i urinrøret, men det får vel ikke menn av. Det mest typiske symptomet er at man opplever svie og smerter når man tisser. Har man svie når man later vannet bør man få gjort noe med det. FLERE KVINNER ENN MENN: I aldersgruppen 26-år er det 1ganger så mange kvinner som menn som har urinveisinfeksjon, ifølge . Hei, dagen etter jeg har hatt samleie svir det når jeg tisser og kjennes ut som jeg må.

Dersom man er litt hardhendt, trang nedentil, ikke våt nok i skjeden eller . Gutt: Svir når jeg tisser, etter å hatt sex. Tingen er at når kjærsten min har sugd meg og vi har hatt sex må jeg tisse . Når jeg forandrer stillingen forsvinner det, og går jeg .