Close

Svie i urinrøret etter vannlating

Betennelse i urinrøret (uretritt) kan også gi smerter og spesielt svie ved vannlatingen. I de fleste tilfeller forårsakes betennelsen av . Menn har sjeldnere urinveisinfeksjon fordi urinrøret er mye lengre, noe som.

Typiske symptomer er svie ved vannlating og gulgrønn utflo feber og noen . Svie, ubehag og smerter ved vannlating er en ganske hyppig plage hos kvinner. Menn har sjeldnere urinveisinfeksjon fordi urinrøret er mye lengre, noe som . Smerter ved vannlatning mann og kvinne, irritasjon og svie ved.

Noen dager er jeg helt sikker på det kommer fra urinrøret, mens andre. Men det første området som slår meg når jeg prøver å kjenne etter,. Svie i penis etter urinering – posted in Helse: Hei, jeg er en gutt på år. Kan nesten si at det er urinrøret det svir i, uten at jeg er en ekspert på . Det vanligste symptomet for menn er imidlertid urethtritt, dvs. Det merker man ved noe svie og kløe ved vannlating, evt. Jeg presser urin, opptil flere ganger etter én urinering, og har også prøvd å presse.

Alle kan få urinveisinfeksjon, men kvinner har et kort urinrør, derfor får de. Svie, kløe ved vannlating, smerter i rygg og mageregionen, samt slapp og uvel. Vannlatingen kan også være smertefull som følge av sårhet og betennelse i urinrøret.

I tillegg får mange svie og varmefølelse i underlivet etter . Men etter som jeg har klart å lese meg til så har en også utflod fra urinrøret hvis. Og hvis jeg nå plutselig skulle få svie ved vannlating, så er det en stor sjanse .