Close

Svak positiv eggløsningstest gravid

Fikk negativ graviditetstest idag, men positiv el-test. Igår kvel på DPO, måtte jeg bruke den nest siste EL-testen min (ClearBlue) for å se hvilket resultat den gav. Svak strek på el-test idag-hvor lang tid før el?

Kan svakt positiv EL test midt på dagen 2-dager før. Til dere som fikk positiv EL-test ved graviditet – SnartMamma. Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende21.

Sist jeg gikk gravid fikk jeg også positiv EL-test, men den tok jeg ikke.

Jeg testet da med el-test og den viste seg å være svaakt positiv (som jeg vet egentlig er negativ). El-tester kan også vise seg positive under graviditet. Positiv el-test ved IKM, men ikke gravid? Bilde: Tok en el-test dager dpo, positiv? Men streken er svak, tynn og litt sterkere på den ene siden enn den andre.

Eller er det slik at en graviditet kan slå ut positivt på en EL-test før . Noen ganger tester man svakt positivt for senere å få mensen allikevel. Man har hatt det som kalles en biokjemisk graviditet. En eggløsningstest vil gjerne slå positivt ut ved graviditet, men det kan.

EL-test vs G-test: Kan eggløsningstester slå ut positivt noen dager før graviditetstest? I de påfølgende dagene ble teststreken svakere og svakere og så borte. Jeg har lest at den kan slå ut ved graviditet så derfor tok jeg .