Close

Sukkerfri godteri lavkarbo

Er det VIRKELIG sånn at vi kan spise godis uten sukker? Jeg lagde Snickersbiter her forrige helg, da jeg fikk lyst på noe sukkerfritt godteri. Pleier du å sjekke innholdet i sukkerfritt godteri og pastiller du kjøper?

Det er det beste jeg vet av lavkarbo godteri, men ikke så ofte jeg lager da det tar litt tid. Sukkerfri IFA Jepp, jeg bare elsker den sukkerfri IFA`en. Vi på lavkarbo tenker jo lett at når det står sukkerfritt er det gode greier,. Se litt under lavkarbo kaker og godteri her på bloggen min om du vil, .

Nettbutikk med sukkerfri sjokolade og godteri fra Sukkerfritt AS. Hun skriver bakebloggen fristendelavkarbo. Fristende lavkarbo Enkle og nydelige bakverk du kommer til å . Har funnet sjokolade som er sukkerfritt til kr pr 75g.

Et lavkarbokosthold med mye proteiner og fett øker fettforbrenningen. Lavkarbo frukt- og mintkarameller fra Atkins.