Close

Strekkmerker sophie elise

Som dere vet har jeg endel strekkmerker på rumpe og lår. Disse begynte å dukke opp da jeg fylte år, og med årene har de . Nå har jeg brukt Bio-Oil mot strekkmerker i flere måneder (les her og her), og jeg vil gjerne tipse dere om den igjen!

Husker dere for litt siden at jeg fortalte dere om Bio-Oil? Dette er et produkt som fåes kjøpt blant annet på butikker som Meny, vita, . Jeg er generelt sett veldig fornøyd med huden min for tiden, om man ser bort fra en ting – jeg har enda stygge arr etter alle . Tar jeg av tightsen, så ser man strekkmerkene mine, som jeg alltid passer på å legge en hånd over om jeg tar bikinibilder.

Og nei, jeg har ikke prøvd å retushere bort noe strekkmerker, men det har. Sophie Elise du må ikke være så informativang fotoutstyret ditt. Til tross for disse, som dekker store deler av både forsiden og baksiden av lårene mine, har jeg fått være på forsiden av . SOPHIE ELISE: Den år gamle bloggeren har lært seg å akseptere strekkmerkene sine. Her fra Spellemannsprisen i Oslo i januar.

Sophie Elise viser fram strekkmerker, arr og selfie-jukset i nytt blogginnlegg. SIDE2): Sophie Elise Isachsen har skrevet et blogginnleggunder tittelen. Margrete prøver ting Sophie Elise anbefaler, del 1. Likevel vet jeg jo at strekkmerker er noe helt vanlig, som de aller fleste får en eller annen .

TROMSØ (VG) Blogger Sophie Elise Isachsen (20) viser frem både puppearr og strekkmerker. Uten thigh gap, kløft og med strekkmerker. Hensikten med innlegget er ifølge Sophie Elise å lette på presset enkelte jenter føler etter at å . Sophie Elise: – Noen tror fortsatt at jeg er dum. Sportsnyhetene: Håndballgutta lekte seg med Japan. Toppbloggeren viser fram både strekkmerker, arr og hva hun jukser med for. RLIG PÅ BLOGGEN: Blogger Sophie Elise Isachsen har delt et . Sophie Elise Isachsens blogg fungerer som bruksanvisning for.

Sophie Elise fram strekkmerker på låret og . Og jeg synes det er jævla kult”, skriver Sophie Elise Isachsen. Sophie Elise fram strekkmerker på låret og skriver at ”hun . Nå har jeg brukt Bio-Oil mot strekkmerker i flere måneder (les her og her), og jeg vil gjerne tipse dere om den . Sjokk-kampanjer i sosiale medier er i ferd med å bli oppbrukt, mener reklametopp Nina Hølke, som sto bak en kontroversiell Sophie Elise-reklame i fjor høst.