Close

Stikking i skjeden gravid

Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling. Stikking i underlivet,tegn på graviditet? Stikninger i underlivet og sammentrekninger21. Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmålBufretLignende16.

Nå i det siste har jeg merket at jeg får en slags stikking nede i skjeden. Det kommer helt plutselig,og gjerne når jeg . Nå kjenner jeg at det sitter inni skjeden, det stikker nedover føles som om det er. Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. Det kjennes ut som det er øverst i skjeden(kanskje livmortapp?) og går. Stikkinger i underlivet uke – Graviditet, spedbarn. Stikking i skjeden – Graviditet, spedbarn og babytiden.

Gravid: Kraftig stikk i magen – Graviditet, spedbarn. Disse smertene skyldes at livmorhalsen, huden i underlivet og skjedeveggen settes på strekk. Hun i magen nå veier 33UL i går uke 36+4).

Var hos legen i går for å avgjøre om keisersnittet . Jeg er nå i uke og noen ganger kjenner jeg det stikker skikkelig til nedentil.

Første gang jeg gikk gravid festet hodet seg tidlig, tror det var rundt uke 3 men når jeg ble satt i gang 37+så var jeg så umoden som det er . Det du beskriver av smerter (stikking i underlivet) er vanlige når det er mye stramninger i livmoren. Hallo gravid i uke 31+og kjenner av og til litt stikk i magen, er dette noe farleg? Fra dette punktet husker jeg mest hender i skjeden og rundt beina mine,. Nå er jeg gravid igjen og håper virkelig jeg får oppleve en “normal” . Underlivsplager og kjønnssykdommer er noe de fleste mener er privat og er kanskje ikke det mest populære temaet å ta opp.

Det er veldig tidlig ennå, og jeg har mange bekymringer! Vaginisme er ufrivillige sammentreninger av musklene rundt skjeden når noe. Unormal mens, tissetrengt, stikking i underlivet.

Alle kvinner kan en gang imellom kjenne noe i underlivet.