Close

Stikke hull på kviser

UREN HUD: Hvis du MÅ klemme på kvisen, er det viktig at du gjør det riktig. Kok en tynn synål du kan bruke til å stikke hull på kvisen. HOLD FINGRENE AV FATET: Å klemme på kvisene er det verste du kan gjøre,.

Han mener mange gjør feil ved å stikke en nål eller lignende . Hjelp, store kviser i fitta, hvordan få de vekk? Jeg skrev et innlegg tidligere om at jeg har fått en forferdelig.

Au – kvise på våtranden, hvor unormalt er det? Visste du at når du ikke stikker hull på kvisen er sjansen mye større for arr? Med en nål vil du kun få et ørlite hull i huden, mens når du står og . Det har seg slik at jeg bruker nål når jeg skal fjerne kvisene mine i ansiktet og av og til også andre steder på kroppen. Kviser på kinnet er noe av det styggeste jeg vet om. Jeg har prøvd å stikke hull med kanyl som nevnt, men det kommer bare litt blankt ut, . Ulike typer kviser og litt info om dem – HildeChristina.

Disse kan du også enkelt klemme ut, men om du ser en liten hvit prikk i disse kan det være lurt å stikke hull på disse først. Ikkje ein kvise, men ein liten utvekst på pungen. Men har du mye mot dem, og ikke er redd for litt gris er det bare å stikke hull på dem med en sprøytespiss å . Og man skal jo klemme hudormer men når vet vi når de blir til kviser?