Close

St hanshaugen senter frisør

Er det noe du lurer på er det bare å bruke kontaktskjemaet under. BufretLignendeGiardini hårdesign er en kreativ salong med prisvinnende frisører. Vi har høy fokus på kundetilfredshet og service.

Vi har også utdannede makeup artister i . Hanshaugen Senter Dette kjøpesenteret kan brukes til alt. Før jobb var jeg innom frisøren min, Mia. Dette var mitt første besøk etter at hun byttet salong til Giardini Hårdesign på St.

Unn deg en grønn frisør og opplev en organisk behandling! Hanshaugen eldresenter Servicetilbud. Eldresenteret har tre frisører med lang erfaring fra salong.

Apotek Oslo, 01Waldemar Thranes gate 2 Apotek Oslo St. Gren Frisør, Frisør Oslo INCH Ullevållsveien. Street Denim kan fremstå med hår, make up og klær. Denne gaten har frisører, nisjebutikker og St. I går satt jeg meg i frisørstolen til Giardini Hårdesign på St. Jeg lot Mia ta kontrollen, og det gjennomførte hun med glans!

På Kiellands plass finner du Kiellands Hus med enda flere butikker og . Nærsenteret byr på stor matbutikk, frisør, . Dette er en unik leilighet, beliggende midt i smørøyet av St.