Close

Sår på nesetippen

Har de siste to ukene vært sår og litt hoven på nesetuppen. Vanligste årsak til nyoppstått ømhet og sårhet på nesen vil være en liten infeksjon . Hei, jeg har et lite sår på nesen som ikke vil gro.

Hvis jeg tar skorpen, begynner det å blø. Jeg har hatt det i rundt seks-ni måneder. Du det ville jeg ha sjekket opp rimelig fort!

Bestill en time så fort som mulig over påske!

Ikke for å skremme deg, men sår som ikke vil gro må . Betent sår i nesen, hva kan jeg smøre på? BufretLignendeHvis basalcellekreften sitter nær brusk, f. Den vokser ned i lærhuden, og det oppstår et sår eller en knute i huden. Min datter er nå år og sliter med et sår som til stadighet dukker opp på nesen. Har vært så forkjølet i det siste, og har dermed snytt meg ørten ganger om dagen. Dette har resultert i et lite sår på nesetippen.

Sårene kommer og går jevnlig og har gjort dette i over et år nå. De to første gangene jeg fikk sårene utviklet det seg .

Har du lange negler når du piller deg i nesen, kan du både få infeksjoner og begynne å blø. Det er vanligst å få et sår når du piller deg i nesen . Har man imidlertid tidligere hatt et forkjølelsessår, altså et herpes-sår, er man som regel ikke i tvil når. Herpes ved øynene eller på nesetippen kan være farlig.

Tørr nese og økt skorpedannelse i nesen kalles også rhinitis sicca. Det er en sjenerende plage som ofte skyldes eksponering for ulike irritanter.