Close

Sår på forhud

Jeg får stadig små vertikale rifter på forhuden som svir og gjør vondt ved ereksjon. Riftene blir synlig når jeg drar forhuden halveis tilbake. Alle artikler og legesvar om sår på penis.

Her har vi samlet alt innhold om sår på penis for deg. Sist publiserte: Herpes genitalis – symptomer, smittemåter, . Forhuden er et tynt vev som kommer i kontakt med svette, fuktighet, varme, urin, seksuelle sekret, avflassende vev, rengjøringsmidler, mulige allergener og . Sårene har oppstått i forbindelse med at det .

Jeg har trang forhud og kan ikke trekke den. Jeg har trang forhud og kan ikke trekke den over penishodet når jeg runker. I over ett år har min penis vært sår og tørr, noe som gjør alt seksuelt vondt isteden for godt.

Når jeg onanenerer får jeg ejakulasjon når det blir veldig sårt, ikke når . Klør det på forhuden så kan det være eksem, selv om tørr hud alene også kan klø. Mannen min blir utrolig sår på forhuden etter sex. Blir knall rø og det svir visst grusomt.

Går bort igjen en stund etterpå, så kan ikke vise det til . Penisen hans blir rødprikket med små sår og flasser etter noen dager.