Close

Sår i øret som ikke gror

Hei Min far har et sår som ikke vil gro på toppen av øret. Et sår som ikke gror kan være av mange årsaker. Bør jeg be legen min henvise meg til øre-nese-hals-spesialist?

Dette er ikke noe gøy mer og jeg hater å gå til leger, men et sår som ikke gror er . I midten oppstår et sår som ikke vil gro, men som i perioder dekkes av en tørr. Basalcellekreft oppstår ofte i ansiktet, spesielt på nesen eller ytre øre, hvor. Ved inngrepet oppstår et sår som gror i løpet av noen uker, ev.

Jeg har et bittelite sår i det ytre øret som ikke blir helt bra. Det ble raskt en rue på det, men rua fallt aldri av . Hvis et sår ikke gror på 4-uker, kalles det et kronisk sår. Den vanligste årsaken til kroniske sår er nedsatt blodsirkulasjon. Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum – Helse sykdom.

Basalcellekreft: Snill type hudkreft som ses som små kuler eller sår som ikke gror. Juvenil spring eruption: Solreaksjon hos barn som gir røde og irriterte ører. Vanligst ser man denne kreftformen på soleksponert hud i ansiktet, på ørene og i.

I noen tilfeller dannes et sår, og typisk er det at såret ikke gror som normalt.