Close

Sår i nesen som lukter

Jeg har vond lukt som kommer fra nesa, og er veldig sjenerende. KJæresten min mener jeg ikke har dårlig ånde fra munnen, det er kun fra . Tørr nese og økt skorpedannelse i nesen kalles også rhinitis sicca.

Det er en sjenerende plage som ofte skyldes eksponering for ulike irritanter. Synes også det er en merkelig lukt i nesen! Det er vanskelig for meg å vite om det lukter, men jeg kan ikke. Jeg er også i perioder plaget med små sår i nesa som bruker lang tid på å gro.

Jeg plages sår nese og illeluktende væske i nesa. Særlig plagsomt er dette i ute i kaldt vær . Lukter kattepiss – Åpent foruminnlegg24. Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmålBufretLignende27. Jeg har hatt sår i det ene neseboret i uker nå.

Jeg blir gal, kjennes ut som jeg har store buser i nesa, . Har du lange negler når du piller deg i nesen, kan du både få infeksjoner og begynne å blø. Det er vanligst å få et sår når du piller deg i nesen . Tidlige symptomer på en bihulebetennelse er tett nese, hodepine og.

Andre symptomer inkluderer øresmerter, sår hals, dårlig ånde, tretthet og kvalme.