Close

Sprekker i underlivet

Jeg får innimellom noen slags sprekker eller hva jeg nå enn skal kalle det i underlivet. Det skjer gjerne mellom ytre og indre kjønnsleppe og . En sopptur i underlivet er mye vanligere enn du tror.

Hvis betennelsen blir større kan man få sviende sprekker og oppleve tørrhet i skjeden. Jeg ville heller smurt aloe vera gele (minst ) på såret, det er ikke farlig for underlivet, men får såret til å gro raskt. Jeg er så sår i noen hudfolder i underlivet.

Det er akkurat som om det sånne små ‘sprekker’ i huden mellom hudfoldene.

Noen som har opplevd dette med at cysten sprekker? Smerter i underlivet – kjennes ut som ei boble med vann sprekker. Jeg sprekker ofte opp og får små sår som svir så halvparten kunne vært. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.

Blemmene vil etter hvert sprekke og blir til små sår som gror i løpet av – uker. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller. I flere år nå har jeg mer eller mindre vært plaget av sårhet i underlivet.

Rift i skrittet på barn – Baby og barninnlegg17. Sår og sprekker i underlivet etter cellegift – Gynekologi. Jeg er nå halvveis i svanerskapet, og har de siste ukene opplevd å være skrekkelig tørr nedentil. Dvs at jeg sliter faktisk med at det er mye . Herpes i underlivet kommer av et virus som spres ved sex. Kløende, røde flekker eller sprekker i og rundt kjønnsorganet. Jeg lar såret gro, og når vi så har sex igjen, sprekker det opp.

Pleie og vask av underlivet må gjøres skånsomt for å ikke irritere slimhinnene. Hvis normalfloraen forstyrres, vil man kunne . For noen mnd siden fikk jeg påvist en cyste i underlivet når jeg var til. Begge variantene av herpes, både HSV-og HSV-kan smitte til underlivet.

Blemmene sprekker ganske raskt og oftest er det kun sårene du vil legge merke . Herpes i underlivet er meget vanlig, en tredjedel av befolkningen er bærere av. Etter noen døgn oppstår væskefylte blemmer som sprekker og gir sårdannelse.