Close

Sov i ro ørepropper

Sov i Ro lyddemper beskytter mot sjenerende støy. Lansert i 19og produsert i Norge siden den gang. Sliter du med å sove på grunn av støy og snorking?

Da de individuelle preferansene varierer, er det vanskelig å gi generelle råd . Dette innebærer at alle lydforstyrrelser stenges ute, slik at du får ro til å falle i søvn. Finner ingen andre ørepropper som er i nærheten like gode! Derfor leter jeg helt spesifikt etter Sov i ro, et eget merke.

Jeg begynte med sov i ro for noen mnd siden, og har ikke problemer med å sovne lenger. Jeg har brukt ørepropper i ørene i mange, mange år. Disse er laget i et mykt silikon materiale som gjør at de er behagelige og sove med.

Proppene kan lages tette og demper da opp mot db,; Ligger dypt i øret så . Har derfor skaffet meg ørepropper som jeg sover med. Er det farlig å sove med ørepropp(sov i ro) over lengre tid. Sov i ro i gul eske fra apoteket er de aller beste – uten tvil!