Close

Smerter i nyreregionen

Saken er at jeg den siste uken har fått smerter i nyreregionen på venstre side. Jeg vet ikke om det er nyren i seg selv eller musklene. Smerten er imidlertid ikke alltid like intens.

Også ubehag eller murring i nyreregionen uten utstråling kan være tegn på nyrestein. Smerter i siden kan oppstå nokså akutt og betegnes flankesmerter. Smerter i flanken kan skrive seg fra magetarmkanalen, milt og lever , nyrer og urinveier . Mitt problem er at jeg har hatt vondt i nyreregionen i omlag et halvt år nå. Jeg skriver vondt fordi det ikke er direkte smerte, men mer ubehag.

Når jeg nyter alkohol for tiden, for jeg store smerter i nyreregionen dagen. Brunaktig utflod ettet mens og mage smerter. Sist onsdag statet det opp med smerter ved nyreregionen, men bare i venstre-siden. Smertefull rødme i øynene og synsforstyrrelse. Vedvarende trøtthet (se under); Knuterosen hos unge mennesker, . Hyppig vannlating er også vanlig ved uvi. Når der er smerter i nyre-regionen, er du sandsynligvis til at blive forvekslet med den normale rygsmerter og ignorere det.

Heisann, på trening i dag fikk jeg noen helt ekstreme smerter i nyreregionen på.

Får du blod i urinen, vondt i nyreregionen, feber, føler deg syk og kanskje. Det ble bare verre og verre, en smerte jeg ikke helt vet hvordan jeg . Dette gir et økt trykk som gir smerter i selve nyreregionen, i flanken og ryggen, såkalt nyrekolikk. En stein i urinlederen gir et akutt, kraftig . Pasienten bøyer seg ofte i avverge mot den skadde siden.

Et større perirenalt hematom vil gi smerter og oppfylning . Hos unge mennesker ses knuterosen nesten . Helse: jeg bare lurer på en ting, jeg har hatt smerter i nyreregionen på venstre side, disse va først ganske . Fakta Flankerne sidder opadtil i maveregionen fra siden og ind imod rygsøjlen Akutte flankesmerter kommer ofte i anfald Smerterne kan have mange årsager, . Flankesmerter henviser til smerter eller ubehag i en av sidene i mageregionen eller sidene av ryggen. De er lokalisert på siden av kroppen mellom.