Close

Smerter i eggstokkene

Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Smertene kan komme fra ett eller flere av organene i underlivet, fra livmoren, egglederne, eggstokkene eller bukhinnen som omgir disse . Eggløsningssmerter er smerter som har sammenheng med eggløsningen.

I eggstokkene modnes det hos de fleste kvinner i fruktbar alder ett egg i en av . Det stikker og vondter så det føles ut som noen drar i dem. Noen som er gravide og har smerter i eggstokk? Cyster på eggstokkene – årsaker, symptomer og behandling.

Godartede svulster på eggstokkene er som regel cyster. For noen kan dette gi symptomer i form av smerter. Jeg har siste uken kjent smerter i venstre side på høyde med navlen.

Kan dette ha noe med eggstokkene å gjøre? Her har vi samlet alt innhold om eggstokk for deg. For eksempel har mange kvinner ufarlige utvekster på eggstokkene sine.

Symptomene er smerter i bekkenet og nedre del av buken, forstoppelse og diaré. Har vært plaget med en del smerter i venstre eggstokk ganske lenge.

Ble sendt til gynekolog og tok ultralyd og blodprøver. Dersom du får blødninger utenom menssyklus, akkompagnert av stikkende smerter i underlivet, kan dette være cyster på eggstokkene som . I over to døgn nå har jeg hatt skikkelig vondt i området omtrent der jeg kan tenke meg eggstokken (min venstre) er. Sykehus medisinske tjenester › Gynekolog › UnderlivsplagerBufretLignendeCyster på eggstokkene er svært vanlig hos kvinner i fertil alder, og er som regel.

Får du sterke smerter i underlivet ledsaget av feber, bør du alltid søke . Er det evt noen symptomer om dette er tilfelle? Jeg er plaget med vondt i eggstokkene når jeg reiser meg opp og strekker meg ut, vil helst krøke meg litt sammen hele tiden. Smerter i eggstokkene – er en av de vanligste problemene med moderne kvinner. Sykdommer i reproduksjonssystemet er stadig komplikasjoner . Jeg er nå dager etter siste tablett på pergokuren min.

Og i dag har jeg kjent smerter i nederste del av magen, på begge sider. Siste ukene har jeg hatt smerter i begge eggstokkene, de kan beskrives som litt spreng og kald smerte.