Close

Små røde prikker på hendene

Vet ikke helt hvem jeg skal spørre så da prøver jeg her. Har fått påvist streptokokkhalsbetennelse, har hvite prikker og noen røde prikker i . Det kan beskrives som små områder som er hvite (Kansje litt røde rundt). Jeg er en gutt på år som har sånne små røde prikker på hånda?

For noen år tilbake, 3-4år så hadde jeg ingen av de! Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett p hendene. Soppinfeksjon: Sopp i hendene kan gi røde og skjellende forandringer tilsvarende .

Vi finner mange av de samme sykdommer i hendene som ellers på huden. Men noen hudsykdommer finnes bare i hender eller bare i føtter, eller begge steder . I slutten av forrige uke, og i helga begynte jeg å få noen røde prikker på. Disse røde flekker på hender, ben, håndflatene og føttene kan oppstå på. I denne tilstanden, små væskefylte blemmer på palmer i hendene og fotsålene. Har røde prikker på hender og føtter som klør – posted in Helse: Hei, Jeg oppdaget igår kveld at jeg hadde fått små røde prikker rundt håndledet . Når du ser røde flekker på hender er ofte nok til å følge dietten til.

Hvis mye kløe og røde flekker omgitt av små prikker – en rosa helvetesild. Oppdagetg under kveldsstellet at datteren min på har små røde prikker på begge hendene.