Close

Sluttet på p piller kviser

Etter at jeg sluttet på p-piller for ett år siden, bare poppet det ut store . Se hit de som har tatt Diane p-piller for å få en. Bi virkninger av å slutte på pilla ;o) Noen andre?

Jeg har hørt at mange kvinner får enormt mye kviser etter at de slutter med p-piller og at det kan vare i årevis. Jeg brukte p-pillen Yasmin de siste årene, før jeg sluttet for mnd. VOKSENAKNE: Sliter du med kviser er det dummeste du kan gjøre å. Om du sluttet på p-pillene dine, eller byttet til østrogenfrie piller for noen .

Alt jeg leste sa at p-piller hjalp mot kviser, så om jeg sluttet ville jeg sikkert få kvisene tilbake. Først koblet jeg ikke kvisene med at jeg hadde sluttet på p-pillene, og jeg prøvde forskjellige typer sjampo, ansiktskremer osv. Jeg gikk på Zyrona (Diane) p-piller i ett års tid og hadde god effekt både på kviser og hår. Jeg sluttet på pilene for mnd siden grunnet migrene . Kviser etter slutt på p-pilleinnlegg13.

Merket dere noe på kroppen etter p-pilleslutt? Kviser på rygg og bryst etter p-pille slutt! Fet hud og kviser etter p-pille slutt – Helse og livsstil.

Kosthold › Helse og livsstilBufretLignende30.

Hei Jeg sluttet på p-pilla i april, og ikke lenge etter begynte jeg å få fet hud på ryggen, brystpartiet og ansiktet. Hei, jeg er en jente på år som sluttet på p-pille for litt over måneder siden, og har siden da hatt en del plager. Nå er det uker siden jeg sluttet på p-piller.

Til dere som fikk kviser etter p-pille slutt, hvor lang tid tok det før disse ga seg?