Close

Slutte å røyke på dagen

Cold turkey vil si at du bare kutter på dagen, uten noen form for. Så hvis du skal slutte å røyke, forbered deg på at det blir ubehagelig og vondt . Jeg vil selv slutte å røyke, men lurer på hva som er best. Da jeg rundet år var jeg oppe i 20-om dagen.

De fleste vet at det å slutte å røyke i det lange løp reduserer risikoen. Jeg ble demotivert, og man kan bare slutte å røyke hvis man virkelig vil det selv, sier hun. Gjør det lettere for deg selv ved å forberede deg godt og slutt helt på selve sluttedagen.

Så jeg måtte rett og slett slutte å prøve å slutte å røyke. Fra den dagen lot jeg ingen få bomme røyk fra meg heller. Jeg har ikke sluttet, men jeg har redusert antall sigaretter, så det må jo. Det er verre å røyke tre om dagen enn en 20-pakning hver lørdag. Har du lyst til å slutte å røyke, men sliter med å finne motivasjonen? Hvis man røyker i ca uker med røyk om dagen kan man bli avhengi.

Dette er dagen for å tenke gjennom grunnene til at du vil slutte å røyke. Det for eksempel ikke lett å slutte å røyke på dagen. Noen klarer å slutte av og til, men dag til dag kan det være variasjoner i både viljestyrke, motivasjon og .

Jeg skal slutte å røyke, og prøver å legge opp røykeslutten med. Jeg sluttet for to år siden, men jeg husker faktisk ikke dagen engang, har . Før kl 12på dagen minst liter vann og spis bare frukt. Du røyker helt til den dagen du ønsker å slutte, for så å kutte brått. Mange tenker på å slutte å røyke eller snuse, men finner ikke den rette anledningen. På Den store sluttedagen oppfordres alle som røyker og . Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Om å slutte å røyke, på dagen, om man må.

AnonymforuHvorfor får noen dette til og andre ikke? Hvor mange røyk tar dere om dagen og hvor langt er dere på vei. Påstand: Å slutte å røyke er i grunn ganske lett! BufretLignendeDet kan for eksempel være den første dagen i måneden, fødselsdagen din, nyttårsaften eller.

Hvor mange røykere trenger faglig hjelp for å klare å slutte? Vidar Osvald Haugen (55) pleide å røyke sigaretter om dagen. Han har klart å overbevise andre om å slutte og røyke og begynne å .