Close

Slimete utflod gravid tidlig

Og jeg har hatt blank el-slim aktig utflod noen dager nå. Har pleid å ha mer hvitaktig utflod før ikm når jeg ikke er gravid. Hvordan er utfloden ved tidlig graviditet?

Diskusjoner › Syklusen › LivmorsekretBufretLignende24. Jeg er nå 6-DPO (tror jeg), og har merka økt utflo det renner. Har noen av dere opplevd det samme og vært gravide?

Noen som forstår seg på denne kroppen her?

Jeg har de siste dagene hatt utflod som ligner på EL-slim, bare at det er. Har bare hatt dette en gang før i tiden før ikm, og da var jeg gravid. Melkeaktig utflod er vanlig under graviditet ihvertfall, hvor tidlig det.

Kan det være et tegn på begynnelse til abort? Har hatt litt slimete utflod i blant etter jeg ble gravid. BufretLignendeMen selv før menstruasjonen har uteblitt, kan du mistenke – eller håpe – at du er gravid.

Hos noen kvinner dukker tidlige symptomer på graviditet opp allerede i . Jeg har hatt slimete utfloden hver dag siden jeg ble gravid. Spurte gyn om det når jeg var på tidlig ul , men han synes ikke det var noe unormalt .

Slim, som produsere i skjeden under graviditeten, har til oppgave å. Tidlig i graviditeten kan nygravide kvinner oppdage flekker i undertøyet. Dette er helt normalt, og ansett som et tidlig tegn på graviditet. Dette slim ser ut som en hvit utflod kremet eller kan frigis sammen i en boble gelé.

Gravid og lurer på hva som skjer uke for uke i første trimester? Enkelte kan føle forandringer i kroppen, men de fleste kvinner merker ingen endringer så tidlig. Det er vanlig med mer utflod så lenge det ikke klør, svir eller gjør vondt.