Close

Slim utflod gravid

Du lurer kanskje på hva den uvanlig utfloden under svangerskapet er. Slim, som produsere i skjeden under graviditeten, har til oppgave å . Og jeg har hatt blank el-slim aktig utflod noen dager nå.

Har pleid å ha mer hvitaktig utflod før ikm når jeg ikke er gravid. Forum › Termin- og barselklubber › 20› April 2012BufretLignende13. Noen av dagene etter at jeg ble gravid har jeg hatt noe blankt slimete utflod.

Jeg er gravid i uke og har, siden jeg ble gravi hatt gulaktig, litt tykk utflod. Utflod består av slim fra livmorhalsen, avstøtte celler fra . Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere . Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de hormonelle.

Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg . Jeg har de siste dagene hatt utflod som ligner på EL-slim, bare at det er. Har bare hatt dette en gang før i tiden før ikm, og da var jeg gravid. Hvordan skal en egentlig kunne se forskjell på utflod å slim? Jeg er gravid med nr (uke 23+2) og har de siste dagene hatt veldig mye slim når jeg har tørket .

Har veldig mye utflod som r normalt i gravidteten. Eggløsningsslim er den slimete utfloden du av og til kan observere i dagene før du har eggløsning. Dette fruktbare sekretet har til oppgave å hjelpe sædcellene . Jeg hadde ikke sovet i sengen noen dager siden jeg ble gravid annet. Hadde hatt mye kynnere i ukene, og veldig mye slimete utflod de siste . Hender jeg har litt hvit utflod rundt el-tider, men ikke ellers. Jeg har de siste dagene hatt M_Y_E slimete utflod. Jeg er nå 6-DPO (tror jeg), og har merka økt utflo det renner.

Har noen av dere opplevd det samme og vært gravide? SLIMPROPP: Kan varsle nær forestående fødsel. Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravi jeg er i uke men jeg har en del rosafarget utflod . Fakta om graviditeten og fødselen finner du på Gravid-og-baby. Slimproppen kommer ofte ut som en slimlignende, litt tykkere utflod.

En eller to dager før veene begynner kan det være du merker en lyserosa eller blodstripet slimutflod. Dette betyr at slimproppen, som har forseglet livmorhalsen . Etter at jeg hadde tissa i kveld og tørka meg var det masse tykt slim på. Så fosteret og hjertelyd i uke så er i.