Close

Skurv barn 5 år

Datteren vår var i hvertfal mer enn år før det forsvant. Nå, når hun er er det helt borte, men til og med da hun var hadde hun rester av det.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende22. Frøkna på snart tre år hadde knapt skurv som lita. Jeg har en jente på to år som har skurv i hodebunnen. Ble litt forvirret, for jeg trodde ikke at så store barn fikk skurv ?

Det finnes både og Salisylsyre, det kommer vel litt an på om datteren din er ømfintlig i huden, . Skurv kan klø litt, men er ikke farlig og plager sjeldent barnet. Babyen min har så utrolig mye skurv i hodebunn og panne. Jeg hadde nemlig skurv til jeg var 4-år. Jeg tok Herlingens skurv da han var år.

Jeg har følt at vi var de eneste i hele verden som hadde så store barn med skurv! Skurv, også kalt melkeskorpe eller melkeskurv, er belegg i hodebunnen. Barnet er ikke plaget av dette, og det er mer et estetisk problem. Har en sunn og frisk sønn på år som følger sin egen vekstkurve i den litt lavere . Anonym; 501229; Kjønn: Ikke viktig. Mitt barn hadde tjukt med skurv, og ble ikke kvitt alt før skolestart en gang. Datteren vår på to år har også masse hår, og fikk helt plutselig kløende og tykt gul-hvitt belegg i . Skurv i hodebunnen plager ikke barnet og forsvinner vanligvis av seg selv etter noen måneder.

Dersom du ønsker å fjerne det, kan du løse det opp ved hjelp av . Jenta mi er år, hun har ganske lite og tynt hår foreløpig.