Close

Selvbruning st moritz

Nesen min trekker til seg veldig mye selvbruning så jeg unngår å legge. Dere har kanskje lest omtalen min av St Tropez selvbrunings moussen og da vet dere nok at jeg elsker den! Det er viktig å peele huden før påføring av selvbruning.

Om du vil bli brun uten sol, er produktene fra St. Moriz et veldig godt alternativ som er enkle å påføre. I serien kan du velge mellom spray, krem eller mousse som . Hos Vita finner du en rikt utvalg av produkter for selvbruning.

Moriz Professional Tanning Mousse Medium. Moriz Instant Self Tanning Mousse Medium 200ml. Finn beste pris og les anmeldelser – vi hjelper deg å velge rett. Jeg har testet sunspa – Jeg kjøpte både Sunspa Fitness og . Selvbruning som ikke blir oransje og lukter – Velvære.

Selvbruner – Velvære, hudpleie og kosmetikk. Jeg tenkte vise deg selvbruning rutinene mine, jeg er ekstremt. Tropez til nå, som forsåvidt funker bra, bortsett fra dette med . Vinneren av denne produktesten ble en lett selvbruner med.

Her er alt du trenger å vite om selvbruning og hvilke produkter som er de beste.