Close

Ryggsmerter høyre side nyre

Smerter i siden kan oppstå nokså akutt og betegnes flankesmerter. Smerter i flanken kan skrive seg fra magetarmkanalen, milt og lever , nyrer og urinveier , muskulaturen i rygg og i. Mens den høyre lungen har tre lapper, har den venstr.

Siden oktober i 20har jeg hatt akutte smerter i høyre nyre. Jeg har i det siste slitt med smerter mellom eller i ribbena på først venstre, så høyre side. Jeg var plaget med store ryggsmerter hver morgen og når jeg sto mye i ro på . En nyrebetennelse (glomerulonefritt) er forårsaket av en immunreaksjon.

Det begynte på en onsdag, jeg kjente lettere stikking i siden. Saken er at jeg den siste uken har fått smerter i nyreregionen på venstre side. Jeg vet ikke om det er nyren i seg selv eller musklene. Smerter i korsryggen på høyre side kan være et symptom på en nyrestein, en nyre infeksjon, eller et galleblæren stein. Men mange mennesker som lider av ryggsmerter, merk at kan være relatert til nyrene.

Smerten er vanligvis kjennes i den side av ryggen, like under bunnen av. Smerten begynner vanligvis i venstre eller høyre, men du kan reise rundt .