Close

Rfsu graviditetstest erfaring

Jeg tok en gtest fra rfsu i dag og den viste to veldig synlige rosa streker med engang. Har ikke hatt mensen siden midten av august, men tør . RFSU graviditetstest – teste kunn dager etter befruktning. Foreldre › Prisen avgjør testvinnerenBufret5. De har begge erfaring med graviditetstester fra tidligere. RFSU sin test kan kjøpes i dagligvarebutikkene.

Noen som har testet negativ med rfsu testen, men likevel var gravid?

Er under en uke til ikm ( dager) og da skulle. Erfaringer med RFSU graviditetstesterinnlegg15. Hjem › ProdukterBufretLignendeGraviditetstest lar deg raskt og sikkert teste om du er gravid. Det er samme type som jordmødre og gynekologer anvender. Jeg tok en RFSU test som først ble positiv, og så negativ – var ikke gravid. Neon som har prøvd RFSUs graviditetstest?

Jeg bruker helst Clearblue, både EL-tester og graviditetstester, føler at de er mest. Jeg var altså gravid selv om rfsu testen var negativ. Jeg pleier å ha regelmessige menstruasjonssykluser.

Jeg tog i dag en rfsu graviditetstest, lige da jeg var færdig med ar tisse, bankede det på døren. Da jeg kigger på den senere, vil tro den . Min er faring med RFSU er at den ikke slår ut tidlig. Jeg har heller ikke god erfaring med RFSU.

Jeg har ingen erfaring, men den MÅ jo være positiv om det kommet en strek!