Close

Røde prikker i armhulen

Utslett i armhulen er en av de vanligste problemene som ses av våre hudleger. Hårrotsbetennelse: Betennelse i hårsekkene som ses som røde prikker og et . ARMHULENE: Har huden under armene blitt mørk og ru, kan det skyldes.

RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som . Dette høres ut som et utslett forårsaket av infeksjon. Under armhulen hvor det ofte kan bli fuktig og klamt, kan huden lett bli skadet, og mikrober . Det vil si hudfolder som armhule, under bryst, lysker etc.

Heir I det siste har jeg fått røde prikker under armene (i armhulene liksom.) jeg har lest at det kan komme av at jeg barberer med høvvel på en . Det er ganske vanlig at det kommer røde prikker og kløe dagene etter barbering. Det skyldes at huden er irritert og at små harde hår som er kuttet gnisser. Disse symptomene kan være ledsaget av et utslett i armhulen og overkropp. Meslinger starter som små, røde prikker, deretter vokse seg større og samles i . I dusjen i morges merket jeg en rød øm flekk under armen. Den kjentes ut som et blåmerke, men det har jeg ikke fått det vet jeg. Skravlesiden: Jeg fikk for et par ukerstid.

Armhulen inneholder et stort antall av svette og talgkjertler.

Det starter som regel som røde flekker med små overfladiske sår. Mitt er samme farge som huden og ligner på masse små myggstikk. Den begynner som oftest med små, røde knopper eller litt større flekker (plaques). Et utslett i armhulene er en plagsom tilstan spesielt for kvinner som bærer kjolen uten ermer. Sjelden vi ta vare på våre armhulene bortsett fra når vi barbere . Røde hunder: Et lyserødt, småflekket utslett starter som regel i ansiktet. Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved haken . Oppdaget nå att delina hadde røde prikker under armene sine,i armhulen.

En betennelse i en hårsekk vil fortone seg som røde prikker rundt rota der håret.