Close

Problemer med å tisse

Få kunnskap om symptomer på vannlatingsproblemer. Les også om årsaker og behandling på mannenshelse. Kan problemet være forårsaket av en medisin?

Svekkede eller demente personer reagerer ofte kun med uro ved stans i . Hvis du plages av denne tilstanden, kan du ha problemer med å begynne å urinere eller med å opprettholde strømmen. Det kan oppstå andre problemer med vannlatingen. For eksempel hyppig trang til vannlating, tendens til blærebetennelse eller problemer med å tømme blæren.

Problemet mitt er at det er vanskelig å tisse. Jeg plages med svak stråle og får ikke tømt meg ordentlig. Dette har jeg faktisk hatt problemer med . Jeg har merket i det siste at jeg på en måte ikke får tømt meg, og det er vanskelig å tisse, skikkelig tung. Mange plages av treg vannlating, problemer med å komme i gang eller. Men det er en gåte at eldre barn ikke våkner når de skal tisse om . Godartet forstørrelse av prostata, rammer med årene nesten alle menn og fører for svært mange til problemer med å tisse. Problemer med å late vannet på jobb eller offentlige toaletter?

Du kan lide av paruresis – sjenert blære.